HyperX tuo striimaajille ja sisällöntuottajille jämeriä ja helppokäyttöisiä laitteita

Tasokasta kuvaa ja ääntä.

06.10.2023

HyperX tuo markkinoille uudet käyttäjäystävälliset laitteet striimaajille ja sisällöntuottajille.

HyperX Vision S -verkkokamera on suunniteltu parantamaan suoratoisto- ja sisällönluontikokemusta tarjoamalla niin erinomaista videon laatua kuin käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia. Kahdeksan megapikselin Sony Starvis -kennolla varustettu webbikamera kuvaa ja suoratoistaa videoita 4K-tarkkuudella. Laajan 90 asteen näkökentän ja reagoivan automaattitarkennuksen ansiosta se takaa ammattilaatuiset videot, joissa on terävä tarkennus myös liikkeen aikana. Vision S -verkkokamera tuottaa eloisat ja elinvoimaiset värit myös heikossa valaistuksessa. Webbikamerassa on täysalumiinirunko, pitkäaikaisen luotettavuuden takaava 5G2P-linssi, ja se sisältää magneettisen yksityisyyssuojan, joka suojaa ei-toivotuilta katseilta pitäen samalla linssin puhtaana.

HyperX Vision S on yhteensopiva PC- ja Mac-tietokoneiden kanssa. Sen asetuksia on helppo mukauttaa NGENUITY2-ohjelmiston avulla.

HyperX Audio Mixer on kompakti ratkaisu, jonka avulla sisällöntuottajat voivat saada aikaan täydellisen mikrofonin, peliäänen, äänikeskustelun ja ulostulovolyymin yhdistelmän. Audiomikseri takaa selkeän studiolaatuisen äänen. Ominaisuuksiin kuuluu XLR-tulo, 24-bittinen 96 kHz:n ääni ja suora äänimonitorointi. Sen käyttäjäystävällisten säätimien, kuten kaikkien kolmen audiotulon tasosäätimien, linja- ja kuulokelähtöjen äänenvoimakkuusnuppien sekä tulon ja lähdön mykistyspainikkeiden avulla tekijät voivat liittää erilaisia mikrofoneja ja audiolähteitä, säätää kunkin lähteen äänenvoimakkuutta ja monitoroida ääntä reaaliaikaisesti. Audiomikseri on yhteensopiva PC:n ja Macin kanssa. Se toimii plug & play -periaatteella, eikä sen käyttäminen vaadi ohjelmistoa.

HyperX Vision S on saatavilla nyt hintaan 259,99 euroa. HyperX Audio Mixer tulee myyntiin ensi vuoden alussa hintaan 199,99 euroa.

Lisätietoja täällä (Vision S) ja täällä (Audio Mixer).


Lisää luettavaa