Huomio, tamperelaiset! Tubeconin väellä on varallenne suuria suunnitelmia

Mikäli kaikki menee putkeen, Tampereelle tulee jokavuotinen pelitapahtuma.

02.12.2021

Tubecon laajentuu Tampereelle, kertoo tiedote. Tämä kaikenlaiset vaikuttajat, heidän faninsa sekä harraste- ja ammattipelaajat kokoava on järjestetty aiemmin Helsingissä, mutta huhtikuussa tapahtuma valtaa Tampere-talon uuden nimen alla. Mansessa touhutaan keväällä Tubecon Gamesin merkeissä.

Tubecon Games järjestetään Tampere-talossa 15.–16. huhtikuuta. Talo muuttuu tuolloin kahden päivän ajaksi kaikenlaisen pelaamisen elämyskeskukseksi.

”Tubecon Games tarjoaa viihteen, elämysten, pelien, turnausten, ohjelmanumeroiden ja Meet & Greet -fanitapaamisten lisäksi Suomen parasta e-sports-viihdettä. Ohjelma ja sisältö on rakennettu sekä nuoremmalle että vanhemmalle sukupolvelle, ja tavoitteenamme on luoda tapahtumasta jokavuotinen viihteellisen pelaamisen ykköstapahtuma Suomessa”, kertoo Tubecon Oy:n toimitusjohtaja Jan Grehn tiedotteessa.

Tubecon Gamesiin osallistuvat muun muassa Lakko, Ilaripro, Jaakko Parkkali, Jennysvoices, Namikolinx, Boheemi, Mikirotta, Paqpa, IlariPro, MrJallu101, Neddeplays, Tinke sekä NikojaSanttu. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset tubettamisesta ja pelaamisesta kiinnostuneet. Tietyille alueille pääsevät kuitenkin vain 16-vuotiaat, ja ravintola-alueelle on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Tapahtuman Early Bird -liput ovat myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä 31.12.2021 saakka. Myös ovelta voi ostaa pääsylippuja, jollei tapahtuma ole jo ennakkoon loppuunmyyty.

Lisää luettavaa