Huhumylly käyntiin! – seuraavan Tomb Raiderin nimi saattoi paljastua

01.11.2016

Crystal Dynamicsin kolmannesta Tomb Raiderista on saatu ilmoille ensimmäiset vihjailut, kiitos Montrealin junassa sattuneen mokan.

Reddit-käyttäjä Triphleh280 nimittäin huomasi junamatkan aikana Eidos Montrealin työntekijän valmistelevan läppäri levällään presentaatiota, jonka yläkulmassa vilkkuneen tekstin mukaan uusi peli tottelisi nimeä Shadow of the Tomb Raider.

Samalla kuva antaa osviittaa siitä, että seuraavaa Lara Croftin seikkailua kehiteltäisiin Crystal Dynamicsin sijaan Eidos Montrealin tiloissa. Myös julkaisija Square Enixin omistama Eidos Montreal tunnetaan muun muassa Thief-hiiviskelystä sekä hiljattain ilmestyneestä Deus Ex: Mankind Dividedista. Olipa studio myös kehittämässä vuonna 2013 julkaistun Tomb Raiderin moninpeliä. Julkaisija Square Enix ei ole suostunut vastaamaan kuvan aiheuttamiin huhuihin.

Toistaiseksi pelistä ei siis tiedetä sen enempää, kuin mitä Reddit-käyttäjän nappaama kuva antaa ymmärtää. Pelin sopii kuitenkin odottaa ilmaantuvan kahden edellisen osansa tavoin niin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle kuin myös PC:lle. Jääkäämme siis odottelemaan virallista julkistusta!

Shadow of the Tomb Raider

 

 

Lisää luettavaa