Huhuja liikkuu: vanhojen GTA-pelien päivitettyjä versioita on tulossa enemmänkin?

Niko Bellic iskee jälleen?

09.11.2021

Parin päivän päästä koittaa se hetki, kun Rockstar julkaisee odotetut Grand Theft Auto -remasterinsa. GTA Remastered Trilogy sisältää uudistetut versiot GTA III:sta, GTA: Vice Citystä ja GTA: San Andreasista, ja saataville paketti tulee 11. marraskuuta. Jo julkaisun alla on kuitenkin alkanut liikkua huhuja, että lisää on tulossa.

Gamingbible raportoi Twitter-käyttäjä @RalphsValven vuotamasta tiedosta, että Grand Theft Auto IV julkaistaisiin remasteroituna versiona vuonna 2023. Samainen lähde on kunnostautunut aiemmin Call of Duty -aiheisten vuotojen saralla, ja nämä huhut ovat pitäneet kiitettävästi kutinsa. Eipä se nyt olisi maailman suurin ihme, jos Liberty Cityyn sijoittunut nelososakin tuotaisiin kauppoihin vielä uudelle kierrokselle.

GTA 4 julkaistiin alun perin vuonna 2008 Playstation 3 -aikakauden konsoleille ja tietokoneille. Jo aikaisemmin on kiirinyt huhuja, että myös ensimmäisestä Red Dead Redemptionista esiteltäisiin päivitetty versio, joten tiedossa saattaa olla melkoinen nostalgiajuhla ennen kuin GTA 6 saadaan joskus nähtäväksi.

Lisää luettavaa