Huhu: Halon jälkeen suurin Xboxin toimintapelisarja esitellään päivitettynä versiona E3-messuilla

Gears of War Collectionin saapumisesta kiertää huhuja.

Viime syksynä ilmestynyt Halo: The Master Chief Collection on moninpeliongelmistaan huolimatta myynyt kiitettävästi, ja nyt huhut kiertävät myös toisen Xboxin yksinoikeuspelin saapumisesa uuden sukupolven alustalle päivitettynä versiona.

DualShockersin mukaan lukuisat lähteet ovat kertoneet huhuja Gears of War -kokoelmasta, jonka julkistusta odotetaan kesäkuussa järjestettävillä E3-messuilla. Huhujen mukaan Gears of War Collectionista tullaan messuilla esittelemään pelikuvaa, ja itse peli julkaistaan vielä tämän vuoden puolella. Samat lähteet kertovat, että kokoelman pelit on päivitetty 1080p-kuvaformaattiin ja 60 fps -kuvataajuudelle.

Vaikka Gears of War Collectionia ei ole millään tapaa vahvistettu, saatiin Xboxin johdolta eräänlainen vahvistus kokoelman olemassaolosta. Muuan Twitter-käyttäjä nimittäin kysyi suoraan Xbox-pomo Phil Spenceriltä, milloin Gears of War -kokoelma ilmestyy. Spencer vastasi tähän yksinkertaisesti:

”Haha, en voi julkistaa sitä. Mutta pysy kuulolla!”

Vaikka kyseessä onkin vain varmistamaton huhu, kuulostaa Gears of War Collection erittäin mahdolliselta julkaisulta. Pelisarjan pelejä on myyty Xboxilla reilut 20 miljoonaa kappaletta, joten päivitetty kokoelma kävisi varmasti sekin kaupaksi. Viime vuotista Halo-kokoelmaa on myyty maailmanlaajuisesti vajaat kaksi miljoonaa kappaletta, joista valtaosa Pohjois-Amerikassa.