Homeworld-pelisarja palaa entistä tarkempana – valitettavasti heikompiakin tekeleitä pihalle tuuttaavan julkaisijan toimesta

22.07.2013

Gearbox Software ilmoitti PAX Australia tilaisuudessa julkaisevansa Homeworld 1 & 2 -pelit teräväpiirtoversioina. Mukana paketeissa tulevat myös pelien perusversiot. Teräväpiirtoversioiden muutoksista Gearbox ei vielä kertonut mitään.

Gearbox on tehnyt vallan mainion Borderlands 2 -pelin joten tiedossa on, että studio osaa asiansa. Toisaalta lähivuosina studio on työstänyt kuitenkin myös Aliens: Colonial Marinesin ja Duke Nukem Foreverin kaltaisia floppeja. Toivoa sopiikin, että avaruusstrategioiden kuningas saisi arvoisensa teräväpiirtoversion.

Homeworld-teräväpiirtoversiot ilmestyvät Gearboxin kautta siksi, että yhtiö osti vuonna 2013 oikeudet pelisarjaan konkurssiin menneeltä THQ-pelitalolta. Homeworldin kolmannesta osasta huhuillaan kovasti, mutta minkäänlaista varmistusta asiaan ei ole saatu. Itseasiassa avaruusstrategian kolmannesta osasta ei satunnaista huhujen lisäksi mitään muuta olekaan hiiskuttu.

Toivotaan silti parasta!

Lisää luettavaa