Hogwarts Legacyn PS-yksinoikeussisältö tekee tuloaan muille alustoille – paljon muutakin uutta luvassa vuodelle 2024

Hogwarts Legacy saa uusia ominaisuuksia.

28.01.2024

Hogwarts Legacyn pelaajille on luvassa ilouutisia vuodelle 2024.

Harry Potter -fanit avoimeen Tylypahkan miljööseen vievä Hogwarts Legacy julkaistiin ensimmäisille alustoilleen alkuvuodesta, mutta lisää tarinasisältöä ei ole toistaiseksi saatu. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä kehittäjillä tuntuisi olevan monenlaisia suunnitelmia vuodelle 2024.

Hogwarts Legacyn PlayStation-masiinoille julkaistu yksinoikeussisältö nähdään kesän mittaan myös pc:llä, Xboxeilla ja Switchillä, mikä miellyttänee monia.  Tähän lukeutuu The Haunted Hogsmeade Shop -tehtäväkaari, joka tuntuu olleen PlayStation-pelaajien mieleen. Tämän lisäksi kehittäjät lupailevat alkaneelle vuodelle muitakin päivityksiä ja ominaisuuksia, mistä ei valitettavasti vielä lähdetty avautumaan sen tarkemmin. Lisätietoja lupaillaan kuultavaksi lähikuukausien aikana.

Hogwarts Legacyn maailma tulee laajenemaan tulevaisuudessakin, sillä aiheeseen liittyviä pelejä lienee työn alla useampiakin. Huispaukseen keskittyvä nimike on jo julkistettu ja eiköhän männä vuoden myydyimmälle pelille olla työstämässä jo täyttä häkää myös virallista jatko-osaa.

Tilt on ehtinyt arvostella Hogwarts Legacyn jo useampaankin otteeseen, klikkaile siis oitis itsesi tänne (PS4) ja tänne (Series X, PS5).

 

Lisää luettavaa