Hogwarts Legacy murskasi kaikki muut vuoden myydyimpien pelien listalla – lisää Potterverseen sijoittuvia nimikkeitä tulossa!

Hogwarts Legacyn menestys lupaa hyvää jatkoa ajatellen.

09.01.2024

Hogwarts Legacy  on yltänyt suorastaan mielettömiin myyntilukuihin sitten vuoden 2023 alussa tapahtuneen julkaisunsa.

Helmikuussa ensimmäisille alustoilleen ilmestynyt Hogwarts Legacy on käynyt vuoden aikana kaupaksi suorastaan hulppean 22 miljoonan kopion verran – pelkästään joulumyyntien aikana peliä saatiin kaupaksi yli kaksi miljoonaa kertaa!

Avalanche Studion kehittämä Hogwarts Legacy on menestyksellään kiilannut vuoden myydyimpien pelien listan kärkeen perinteisten Grand Theft Autojen, FIFA-pelien ja Call of Dutyn edelle. Warner Bros. on tilanteeseen luonnollisesti enemmän kuin tyytyväinen, joten tuttua universumia ollaan suunnitelmissa laajentaa jatkossa pelien puolelle enemmänkin. Luvassa on ainakin huispauksen ympärillä pyörivä peli ja eiköhän Hogwarts Legacyllekin saada jatkoa ennemmin tai myöhemmin.

Hogwarts Legacy on saatavilla pc:lle, Switchille sekä Xbox- ja PlayStation-tuoteperheiden konsoleille. Tilt on ehtinyt arvostella pelin jo pariinkin otteeseen: PlayStation 5/Xbox, PlayStation 4.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa