HIFK ja Jimm’s yhdistävät voimansa uuden elektronisen urheilun joukkueen taakse

06.11.2016

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja yksi Suomen tunnetuimmista urheiluseuroista aloittavat yhteistyön elektronisen urheilun (eSports) edistämiseksi. Helsingin IFK perustaa Suomen ensimmäisenä perinteisenä urheiluseurana oman elektronisen urheilun tiimin, jota Jimm’s PC-Store tukee ja sponsoroi laadukkailla pelitietokoneillaan.

Helsingin IFK käynnistää elektronisen urheilun kilpailutoiminnan. IFK on perustanut joukkueen, joka kilpailee nimellä Helsinki REDS. Ensimmäisenä pelitiiminä aloittaa kuusihenkinen Overwatch-peliin keskittyvä joukkue, jonka managerina toimii Christer Kasurinen. Managerin mukaan peliksi valikoitui juuri Overwatch, koska nykyisen kehityssuunnan perusteella se on nousemassa tulevan vuoden aikana yhdeksi eSportsin suurimmista nimikkeistä.

”Saimme kapteenimme Roope Kurkelan johdolla koottua kovatasoisen jengin. Jätkät ovat harjoitelleet yhdessä jo muutaman viikon ajan aivan mahtavalla meiningillä. Olen varma, että tämä joukkue yllättää monet jo heti alussa”, kommentoi joukkueen manageri Kasurinen.

”Olemme todella innoissamme, että viimein elektroninen urheilu huomioidaan perinteikkäiden urheiluseurojen keskuudessa siinä missä mikä tahansa muu joukkueurheilukin. Vaikka maailmalla trendi on jo huomattu jokin aikaa sitten, niin silti suomalaiset ovat edelleen elektronisen urheilun eturintamassa. Olemme erittäin iloisia siitä, että Helsingin IFK:sta oltiin nimenomaan Jimm’siin yhteydessä uutta peliorganisaatiota käynnistettäessä. Jimm’sille on tärkeää, että suomalaisilla joukkueilla on mahdollisuudet kehittyä maailman parhaiksi ja tämän vuoksi olemmekin usean suomalaisen joukkueen toiminnassa mukana laitetoimittajan ja sponsorin roolissa. Odotamme Helsinki REDS -yhteistyöltä niin näkyvyyttä elektronisen urheilun yleisön keskuudessa kuin yhteisiä tapahtumia tulevaisuudessa”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Helsinki REDSin Overwatch-tiimi:

Roope ”Ruape” Kurkela
Jani ”Exceed” Kosonen
Eemeli ”Woomera” Ikonen
Ville ”PrettyWise” Mikkonen
Miika ”BBR” Tekoniemi
Toni “Effix” Hurme

hreds-jimms-nimet

Lisätietoja:
www.jimms.fi
www.hreds.com

Lisää luettavaa