Herätys Mario Kart- ja muut virtuaalikuskit! Nyt on Helsingissä kenties kaikkien aikojen päräyttävin kampanja – 100% alennukset!

Ei, nyt ei ole kyseessä klikkiotsikko, vaan helsinkiläinen kartinghalli pisti pystyyn kaikkien aikojen alennuskampanjan.

29.08.2017

Helsingin Myllypurossa sijaitsevassa Formula Center Helsingissä körötellään tämän viikon tiistaista torstaihin 100% alennetuin hinnoin. Kyllä, luit oikein. Tasan 100 prosenttia alea.

Huomasimme Suomi 100 -kampanjat ympärillämme ja pohdimme omistajien kanssa, että miksei meilläkin ole jotain tällaista, kun olemme kuitenkin kaikki hyvin isänmaallisia. Lopulta päätimme tempaista tavalla, mitä kukaan muu ei ole vielä tehnyt,” kampanjaa avaa Formula Center Helsingin toimitusjohtaja Jukka Mäenpää, 23.

Kampanja kustantaa noin viitisen sataa euroa per päivä, mutta laitoimme radiomainontaan ennen kampanjaa muutaman tonnin kiinni. Niissä mainoksissa tosin mainostettiin hallia muutenkin, eikä pelkästään tätä kampanjaa,” Mäenpää selvitti kampanjan budjettia.

Toimitusjohtaja Jukka Mäenpää on ylpeä hallin vastikään uusitusta kalustosta.

Päivän juhlakalu, 100-vuotias Suomi, herättää Mäenpäässä mielenkiintoisia ajatuksia. ”Olemme todella kiitollisia siitä työstä, mitä silloin 100 vuotta sitten tehtiin itsenäisyyden vuoksi ja mitä kaikkea veteraanit antoivat sen itsenäisyyden säilymisen puolesta. Suomi on hyvä maa, täällä on helppoa yrittää, täältä löytyy töitä ja olemme todella kiitollisia siitä, että täällä kaikki asiat ovat niin älyttömän hyvin,” Mäenpää summaa.

Ei banaaninkuoria, ei turbobuusteja, täyttä adrenaliinia

Karting-radalla konsolirallikuskin tulee pitää mielessään muutama pikkuseikka. Radalta ei löydy yllätystehosteita tai turbobuusteja, eikä kylkipusujen antaminen tai muiden klassikkoaseiden käyttämien ole sallittua. Karting-autolla ajaminen on hyvin yksinkertaista, sillä autosta löytyy vain kaasu ja jarru, nitronappeja ei löydy. Spinnatessa tai jumiin jäädessä ei napin painalluksella pääse välittömästi takaisin keskelle rataa, vaan kuljettajan tulee odottaa rauhassa autossaan, että ratahenkilökunta tulee kääntämään auton kohti menosuuntaa.

Tapahtuma on loistava tapa päästä kokeilemaan mikroautoilua, mikäli kilpa-ajokokemus on muuten jäänyt vain Mario Kart– tai Crash Team Racing -pelien tasolle. Peleistä tuttu sivuluisu ei oikeassa elämässä ole se paras tapa edetä, vaikka takamustuntuma niin sanoisikin: ”Moni luulee sivuluisussa etenemisen olevan jotenkin nopeampaa, mutta fakta on se, että auto pitäisi pitää suorassa parhaan tuloksen saamiseksi,” Mäenpää korjaa arcade-rallikuskien harhaluuloja.

 

Lisää luettavaa