Haluatko saada kitaratunteja James Hetfieldiltä? Metallica ryhtyi yhteistyöhön suomalaisen musiikkipalvelun kanssa

Metallica x Yousician -konseptin luulisi kiinnostavan useampaakin kitaraharrastelijaa.

14.06.2022

Kiinnostavia uutisia kaikille muusikoille, jotka arvostavat Metallican tuotantoa. Suomalainen Yousician-applikaatio tarjoaa kaikille kotimuusikoille mahdollisuuden opetella maailman suurimman metalliyhtyeen kappaleita alkuperäisten esittäjien opastuksella. James Hetfield näyttää siis ihan kädestä pitäen, miten Metallican hittejä kuuluu soittaa.

Sovelluksen avulla voi opetella kymmenen hittibiisin riffejä ja sooloja ja soittaa niitä yhtaikaa alkuperäisten raitojen kanssa. Lisäksi tarjolla on videohaastatteluja, joissa bändin jäsenet paljastavat kaikenmoisia kappaleisiin liittyviä niksejä. Yousician toimii kuukausimaksulla, ja sen kurssien luvataan soveltuvan myös vasta-alkajille.

Metallica x Yousician on vain yksi osa-alue Yousicianin tarjonnasta, palvelussa on mukana runsaasti muutakin opetusaineistoa. Metallican biiseistä opeteltavina ovat Enter Sandman, Nothing Else Matters, One, Fade to Black, Welcome Home (Sanitarium), The Unforgiven, Battery, Mama Said, Master of Puppets ja For Whom the Bell Tolls. Siinähän on tosiaan mukana kaikenmoisia kappaleita hyvinkin kimuranteista tykityksistä aloittelijoille sopiviin esityksiin.

Lisää luettavaa