GTA-pelien tekijöiden valitettavan unohdetun klassikon lyhärileffaversio tulossa – mukana oodi vanhalle lännelle

03.06.2013

Vuonna 2010 ilmestynyt Red Dead Redemption oli mainio avoimen maailman länkkäripeli Rockstar Games -pelistudiolta. Se myi mukavia määriä ja voitti lukuisia eri pelialan palkintoja, mutta GTA-pakkomielteisessä universumissa John Marstonin seikkailut jäivät silti valitettavan vähäiselle huomiolle. Länsi ei ole enää niin villi, eivätkä nykyajan nuoret enää karskeja arpinaamoja ylisuurissa stetsoneissaan arvosta.

No, onneksi sentään jotkut ymmärtävät tylikkyyden päälle: Silk Dog Films -niminen fanileffaporukka on nimittäin tekemässä nyt lyhytelokuvaa, joka sijoittuu Red Dead Redemptionin maisemiiin.

Leffasta on jo ilmestynyt trailerivideo, jonka voit nähdä ylhäältä. Silk Dog Films lykkää lyhärin kokonaisuudessaan YouTubeen sen valmistuttua – näillä näkymin leffan pitäisi olla katsottavissa ryhmän YouTube-sivuilta vielä tämän kuun puolella.

Asiasta kertoi Polygon.

Myös Suomessa ollaan huolissaan länkkäreiden puolesta. Tai ainakin mainio muusikko Kari Tapiiri on. Hänen kannanottonsa aitojen lännenmiesten puolesta voit katsoa alta.

Lisää luettavaa