GTA Online -pelaaja löysi keinon lyhentää pelin latausaikoja 70 prosenttia – Rockstar palkitsi pelaajan valtavalla rahasummalla

Ehkäpä siitä ura urkenee jopa Rockstarilla?

16.03.2021

Maaliskuun alussa Github-käyttäjä Tostercx kertoi löytäneensä keinon vähentää GTA Online -pelin latausaikaa eräässä kohdassa peräti 70 prosenttia. Hän julkaisi korjauspatchin, mutta varoitteli samalla, että patch ei ole millään tavalla virallinen GTA Online -patch.

Rockstar kertoi myöhemmin, että Tostercx:n löydös piti kuin pitikin paikkansa, vaikka ei ihan 70 prosentin nopeutuksia latausaikoihin omissa tutkimuksissaan löytänytkään.

Sen verran toimiva Tostercx:n patch kuitenkin oli, että Rockstar aikoo korjata Tostercx:n huomioiman teknisen kömmähdyksen pelin koodissa. Palkkioksi Tostercx sai Rockstarilta komeat 10 000 dollaria eli noin 8300 euroa.

Yleensä Rockstar palkitsee pelaajat silloin, jos pelaajat löytyvät pelin tietoturvaan liittyviä parennuksia. Nyt löydös oli kuitenkin niin tärkeä, että Rockstar päätti palkita Tostercx:n muhkealla rahasummalla muutenkin.

Lisää luettavaa