GTA 6:n ja uuden Elder Scrolls VI -pelin kehitykset lopetettiin – loppuvuodesta ilmestyy historiallinen yhteistyöprojekti

Uusi peli tulossa loppuvuodesta!

GTA 6 -pelin kehitys on lopetettu kokonaan. Asiasta kertoi Rockstar Games tiedotteessaan.

Tämä ei ollut ainoa ikävä uutinen. Myös Bethesda kertoi samaisessa tiedotteessa, että se on lopettanut kokonaan tulevan Elder Scrolls 6 -pelin työstämisen.

Jotain hyviäkin uutisia kuitenkin saatiin. Molemmat pelistudiot paljastivat historiallisen yhteistyöprojektin. Loppuvuodesta ilmestyy täysin uudenlainen pelikokemus, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Grand Theft Auto: Skyrim.

Bethesdan Pete Hines on pelistä enemmän kuin innoissaan.

GTA: Skyrim on siitä historiallinen peli, ettei se tuo mitään uutta mihinkään. Se on ihan sananmukaisesti GTA V täysin ikivanhalla pelimoottorilla työstettynä. Siinä ei ole mitään uutta. Ei siis yhtikäs mitään. Odotamme sen tuottavan meille ensimmäinen vuoden aikana yli kahdeksan miljardia dollaria voittoa.”

Rockstar Gamesin Sam Houser kertoo, että myös heillä on oma tärkeä tehtävänsä pelin kehityksen suhteen.

”Vaikka Bethesdalla onkin vankka historia aivan tolkuttoman bugisten pelien tekemisessä, niin esimerkiksi Fallout 4 julkaistiin markkinoille melko jos ei nyt täydellisessä kunnossa, niin ainakin todella, todella toimivana versiona. Meillä Rockstar Gamesillä on kokemusta eri pelien uusioversioiden tuhoamisesta täysin vasemmalla kädellä tehtyjen uusien bugisten versioiden muodossa. Teemmekin ahkeraa yhteistyötä Bethesdan kanssa, jotta saamme GTA: Skyrimin julkaisupäivänä niin sanotulle FO: New Vegas -tasolle.”

Rockstar Games työstää GTA: Skyrimin moninpelimuotoa. Rockstarilta kerrotaan, että he työstävät moninpelin sellaiseksi, että sitä voivat pelata ainostaan alle 12-vuotiaat räkänokat ja täysin idiootit, ala-arvoiseen käytökseen keskittyvät täysi-ikäiset.

”Mikään ei siis muutu GTA Onlinesta”, Rockstarilta kerrotaan.

GTA: Skyrimin on määrä ilmestyä loppuvuodesta Ps4:lle, PS5:lle, Xbox Series XYZ:lle sekä pc:lle. Bethesdan ja Rockstarin tarkoituksena on julkaista pelistä uudet versiot ainakin vielä 2080-luvulla.

”Tai ainakin niin kauan kuin kuluttajat ovat niin saatanan tyhmiä, että ostavat samaa paskaa uudessa paketissa uudelleen ja uudelleen”, tiedote päättyy.

Lisää luettavaa