Gears of War 4 sai uusia karttoja tänään

07.02.2017

Gears of War 4 on saanut kaksi uutta karttaa helmikuun päivityksen yhteydessä ja kosolti pieniä muutoksia pelimekaniikkoihin.

Ensimmäinen uusista kartoista on uusittu versio kartasta nimeltä Impact. Uusioversio tunnetaan nimellä Impact Dark ja moninpelijohtaja Ryan Clevenin mukaan kartan suunnittelun pohjalla oli ajatus tehdä kartasta huomattavasti lähitaistelupainotteisempi. Kartasta on poistettu joitain pitkän matkan aseita ja lähitaisteluun kannustetaan muun muassa pimennetyllä kartalla, jossa on vaikeampi huomata vihollisten liikkeitä ja tätä myöden yrittää snaippailla näitä kauempaa.

Toinen uusvanha kartta on Gears of War -veteraaneille tuttu War Machine, joka on saanut roiskauksen uutta maalia, mutta kenttä lienee rakenteeltaan samanlainen kuin alkuperäisessäkin Gears of Warissa. Vilkaise kaikki Clevenin mietteet uusista kartoista allaolevalla julkaisuvideolla.

YouTube video

Yksinpelaajatkaan eivät jää paitsioon, sillä helmikuun päivityksessä peliin lisätään myös mm. Inconceivable-vaikeusaste, Ironman-pelimuoto ja uusia saavutuksia. Kaikki uuden päivityksen mukana tulevista muutoksista on luettavissa Gears of War 4:n omilta verkkosivuilta.

Lisää luettavaa