GameXpo 2017: Meemin inspiroimaa stressinlievitystä

Tiedätkö sen tunteen, kun haluat viskata pöydän ympäri ja unohtaa kaiken muun? Barracuda Disasterin tuleva peli tarjoaa mahdollisuuden siihen ilman sotkua!

04.11.2017

Barracuda Disaster on neljän kaveruksen pelistudio, joka oli saapunut esittelemään toista peliään nimeltä Flip The Table. Pelaajan tehtävänä on heittää kirjaimellisesti pöytä virtuaalitodellisuudessa seinälle ja aiheuttaa maksimaalinen määrä tuhoa ja katastrofia.

Peli on suunnattu todella kasuaalipelaajille stressinpurkuun”, toteaa Sami Porkka, joka on neljäsosa studion luovasta hulluudesta.

Pelin idea lähti ihan siitä, kun ihmiset aina sanoo flippaavansa pöydän ympäri ja lähtevänsä lätkimään. Siitä tuli mieleen, onko kukaan vielä tehnyt sellaista peliä, missä kirjaimellisesti heitetään se pöytä seinälle”, kertoo idean isä Teemu Viisanen. ”Sitten tuli mieleen, että VR saattaisi toimia tässä erittäin hyvin.”

Kun saimme pelin prototyypin kasaan, niin pöydän heittely toimi niin hyvin, että halusimme saada siitä ihan kokonaisen pelin kasaan”, sanoi Tomi Porkka, edellisen Porkan veli.

Studion puuhamiehet pyrkivät saamaan pelin julkaistua ”ihan lähiaikoina”, mukavasti ennen joulun stressinpurkutalkoita.

Kolme neljäsosaa Barracuda Disasterista, veljekset Sami ja Tomi Porkka laidoilla ja keskellä Teemu Viisanen, ei samaa sukua.

Lisää luettavaa