Far Cry: Primal julkistettiin virallisesti juuri äsken – tässä videota ja tietoa pelistä!

06.10.2015

Aiemmin tänään uutisoimme Turkin IGN:n möläyttäneen ilmoille Ubisoftin suunnitelmat julkistaa pian uusi Far Cry: Primal -peli. Möläytyksestä ei mennyt kauankaan, kun julkaisu totisesti tapahtui. Sarjan viides osa tullaan julkaisemaan PS4:lle sekä Xbox Onelle 23. helmikuuta ja PC:lle maaliskuussa ensi vuonna.

Hahmona Far Cry: Primalissa toimii Takkar-niminen kokenut metsästäjä, joka on ryhmänsä viimeinen selviytyjä. Tavoitteena on selviytyä maailmassa, jossa pelaaja itsekin on saalis.

Tässä muutamia julkisuuteen annettuja mainosmuotoisia iskulauseita pelin sisällöstä:

  • Kasvata oma heimosi ja hio taitojasi johtaaksesi omaa kansaasi.
  • Liittoudu unohtumattomien hahmojen kanssa, sillä he voivat auttaa sinua taistelemaan villejä vaaroja vastaan.
  • Kohtaa vihollisheimoja, jotka tekevät mitä vain kitkeäksensä sinut ja liittolaisesi maailmankartalta.
  • Päihitä saalistajia ja ihmisiä ja nouse itse ravintoketjun huipulle.
  • Väijy vihollisten etuvartioasemia ja suunnittele hyökkäyksesi käyttäen avuksesi aseita ja työkaluja, jotka on tehty tappamiesi petojen luista.
  • Hallitse tulta moninkertaistaaksesi taktiset mahdollisuutesi esimerkiksi sytyttämällä aseesi tuleen tai pelottelemalla petoeläimiä yöllä.
  • Tee kuolinisku saaliillesi, jota olet jahdannut ympäri niittyjen, mutta varo, sillä sen tuoksu saattaa houkutella paikalle petoeläimiä, jotka haluavat taistella palkinnostasi.
  • Kivikauden rikas asetelma moninkertaistaa Far Cryn tunnetuksi tehneiden kuolettavien aseiden, vaarallisten uhkien ja uskomattomien tarinoiden määrän.
  • Tutki Oroksen majesteettista ja villiä maata henkeäsalpaavine punapuulaaksoineen, ankarine taiga-alueineen ja kosteine soineen, joissa näet Maa-planeetan koskemattomana ennen kuin ihminen muutti kaiken.
  • Oros kuhisee elämää suurista peuralaumoista ja armottomista susilaumoista aina sotiviin vihollisheimoihin asti. Aluetta hallitsee jättimäisten eläinten eläinkunta, johon kuuluu sapelihammastiikereiden ja pörröisten mammuttien kaltaisia eläimiä, jotka hallitsivat Maata kivikaudella ja joita kaikki muut lajit pelkäsivät.

Ubisoft juhlisti julkistustaan otsikkokuvan lisäksi myös seuraavilla pelikuvilla sekä niiden alta löytyvillä videoilla, joista toinen on julkaisutraileri ja toisessa puhutaan pelistä yleisesti.

farcryprimalreveal05 farcryprimalreveal03 farcryprimalreveal02 farcryprimalreveal01

 

Hyvältäpä näyttää ja kuulostaa!

Lisää luettavaa