Fanit haluavat Nintendo-johtajasta pelihahmon Super Smash Brosiin

Yhdysvaltain Nintendon toimitusjohtaja Reggie Fils-Aime on tuttu pelialaa tuntemattomillekin monista nettimeemeistä, mutta Nintendo-fanien keskuudessa miehestä on jo tullut eräänlainen rock-tähti. Eipä siis ihme, että hauskasta show-miehestä toivotaan nyt myös pelihahmoa Super Smash Bros. -peliin, joka on luvassa sekä Nintendo 3DS:lle että Wii U:lle ensi vuonna.

Reggie-fanit ovat perustaneet Change.orgiin adressin, jolla pyritään vakuuttamaan pelistä vastaava Masahiro Sakurai idean loistavuudesta. Adressin kuvauksessa ehdotetaan, että Reggie voisi käyttää taistelupelissä aseinaan muun muassa Nintendo-ohjaimia. Vetoomuksen on tähän mennessä allekirjoittanut jo yli 20 000 ihmistä.

KnowYourMeme-sivuston mukaan Reggie Fils-Aime ponnahti internet-julkisuuteen vuoden 2004 E3-messuilta, joissa mies valloitti mahtavalla avausrepliikillään: ”My name is Reggie, I’m about kickin’ ass, I’m about takin’ names, and we’re about makin’ games.” Myöhemmin Wii Fitiä esitellessään Reggie tuli tokaiseeksi ”My body is ready”, josta myös muodostui suosittu nettimeemi.

Kuva: Wikimedia Commons.