Fani kehitteli suositusta pelistä Unreal Engine 4 -uusioversiota – Palkattiinkin kehittämään virallista jatko-osaa

04.10.2015

On faneja, ja sitten on faneja, jotka laittavat lukemattomia tunteja vapaa-aikaansa kehitelläkseen modauksia ja uusia versioita rakastamistaan peleistä. Alla olevassa kuvassa vasemmalla oleva eteläkorealainen heppu lukeutuu jälkimmäiseen harvaan joukkoon.

shenmue3noconkid-650x366

NoconKid-nimellä tunnetuksi tullut modaaja on käyttänyt muutaman viimeisen vuoden Yu Suzukin (kuvassa oikealla) alkuperäisen Shenmuen uusioversion tekemiseen. Nyt projekti näyttäisi jäävän toistaiseksi kesken, sillä Suzukin firma Ys Net on kahmaissut nuoren miehen talliinsa kehittämään Kickstarterissa ennätykselliset kuusi miljoonaa kerännyttä jatko-osaa Shenmue 3:a.

Kyseessä on luonnollisestikin melkoinen teko ja kunnianosoitus elävältä Shenmue-legendalta. Pelifirmojen soisi useamminkin kääntyvän pyyteettömien ja intohimoisten faniensa puoleen. Segan tosin tiedetään menetelleen samoin vuonna 2013, kun firma palkkasi kaksi modaajaa remasteroimaan ensimmäisen ja toisen Megadrive-Sonicin mobiililaitteille.

Loppuun vielä aikainen traileri tulevasta Shenmue 3:sta. Pelin on toistaiseksi määrä ilmestyä PS4:lle sekä PC:lle vuoden 2017 joulukuussa.

Lisää luettavaa