Fallout-henkinen strategiapeli tekee pelaajasta postapokalyptisen selviytyjäjoukon johtajan

Fall of Civilization hakee rahoitusta Kickstarterissa.

Jos Falloutit ja muut maailmanloppupelit ovat mieleesi, kannattaa tutustua Fall of Civilizationiin. Indie-kehittäjä Luke Doddsin projekti on nimittäin postapokalyptinen strategiapeli, jossa pelaaja pääsee johtamaan kokonaista selviytyjien joukkoa.

Fall of Civilizationissa, kuten monissa muissakin postapokalyptisissa tarinoissa, maailmanlopun jälkeinen ihmiskunta on jakautunyt eri joukkoihin (factions), joista yhden pelaaja saa hallittavakseen. Pelaajan tehtäviin kuuluu tukikohdan rakentaminen, joukon taloudellinen hallinto, sekä tietysti kamppailu vihollisia vastaan.

Lisää resursseja kerätään toki tutkimalla postapokalyptista joutomaata, ja uusien jäsenien värvääminen tuo joukolle kunkin jäsenen uniikit kyvyt. Lisäksi kaikilla eri factioneilla on omat tavoitteensa, ja ne suhtautuvat pelaajaan eri tavoin riippuen siitä, millaisia valintoja pelaaja tekee.

Kuulostaa hyvältä, mutta valitettavasti projekti ei ole vielä kovin pitkällä. Fall of Civilization hakee parhaillaan tukea Kickstarterissa, tavoitteenaan vaatimattomat 1000 dollaria. Nähtävillä on toistaiseksi vain hieman concept art -kuvitusta, mutta projektin Kickstarter-sivulta voit toki lukea lisää pelin ominaisuuksista.

Toivottavasti peli saa huokean budjettinsa kasaan ja projekti pääsee kunnolla käyntiin. Fall of Civilizationista voisi tulla mainio indie-strategia kaikille maailmanloppujen ystäville.

Lisää luettavaa