Fallout 4:n pullonkorkeilla ennakkotilannut sai viimein vastauksen – kuinka äijän kävi?

Reilun viikon ajan pelimaailmaa on puhuttanut omaperäinen tempaus, josta Tiltkin uutisoi viime viikolla. Fallout 3:een rakastunut pelaaja GatorMacheteJr julisti tuolloin Redditissä maailmalle yrittäneensä tilata Fallout 4:n ennakkoon noin viidellä kilolla pullonkorkkeja. Ideassa oli mukana vahvaa symboliikkaa, sillä ydinlaskeuman jälkeiseen maailman sijoittuvassa Fallout 3:ssa pullonkorkit ovat valuuttana kokonaan syrjäyttäneet yhdysvaltalaisen paperirahan.

GatorMacheteJr on nyt kertonut Redditiin, että Bethesdalta on oltu häneen yhteydessä ja hän saa kuin saakin pelin toimitettuna itselleen. Bethesdan työntekijä Matt Grandstaff on lisäksi twiitannut todisteeksi kuvan korkkilaatikosta yhtiön päämajassa. Bethesdan jalomielisyyttä ylistäneille faneille Grandstaff vahvisti, että GatorMacheteJr ansaitsee pelin oltuaan tempauksensa kanssa ensimmäinen laatuaan. Epäsuorasti voinee siis todeta, että muiden pelaajien kannattaa jatkossakin suosiolla kierrättää pullonkorkkinsa.

GatorMacheteJr:n lähettämä viiden kilon paketti sisälsi yhteensä yli 2000 korkkia, joiden arvoa nykyrahassa on vaikea määrittää. Fallout 3:ssa jo 100 korkilla saa kuitenkin ostettua 9-millimetrisen pistoolin.