Fallout 4 -kehittäjä vihjailee pelin salaisuuksista: ”On yksi todella hyvä, jota pelaajat eivät ole vielä löytäneet”

Fallout 4 julkaistiin jo muutama kuukausi sitten ja kaupallisesti menestynyttä peliä on koluttu läpi miljoonien pelaajien toimesta. Tästäkin huolimatta pelissä on vielä salaisuuksia, joita ilmeisesti kukaan ei ole löytänyt.

Kotaku kertoo, että pelin ohjaaja Todd Howard vihjaili pelin salaisuuksista D.I.C.E. -tapahtumassa Las Vegasissa. Kun häntä haastatellut koomikko Pete Holmes kysyi, onko pelissä vielä löytämättömiä salaisuuksia, myönsi Howard sellaisia olevan.

”On siellä muutamia juttuja, mutta en halua kerto niistä,” Howard vastasi. ”Pelaajat tulevat ennen pitkää löytämään ne.”

Lisäksi Howard vihjasi: ”Siellä on yksi todella hyvä, josta kukaan ei ole puhunut… Se löytyy eräästä terminaalista.”

Kotakun mukaan Howardin vihjailut ovat aiheuttaneet valtavan spekulaatioiden myrskyn Redditissä. Osa pelaajista etsii nyt kuumeisesti pelin viimeistä salaisuutta, osa uskoo Howardin vain trollanneen pelaajia.

On toki mahdollista, että useampikin pelaaja on törmännyt salaisuuteen, josta Howard vihjailee, muttei ole syystä tai toisesta paljastanut sitä internetissä. Joka tapauksessa peliä pelatessa kannattaa pitää silmät auki.