Eräs USA:n suurimpia kauppaketjuja ei myy enää Pokémon-keräilykortteja niiden aiheuttamien väkivaltaisuuksien ja mellakoiden takia

Varovasti nyt!

Target-kauppaketju ei enää myy USA:ssa Pokémon-keräilykortteja väkivaltaisuuksien ja mellakoiden takia.

On kyse sitten peleihin liittyvistä keräilykorteista tai urheilukeräilykorteista, keräilyharrastuksesta on tullut niin suosittua koronan aikana, että se on vaikuttanut korttien hintoihin valtavasti. Koronapandemien takia keräilykorttien hinnat ovat nousseet pilviin. Keräilykortteja ei pandemian aikana ole valmistettu niin paljoa tehtaiden ollessa kiinni, ja muutenkin keräilykortteily on nostanut suosiotaan ihmisten keksiessä itselleen uusia tekemisen muotoja ja harrastuksia.

Monet kaupat ovat joutuneet sulkemaan keräilykortit lukkojen taakse, ja niihin on jopa murtauduttu harvinaisten keräilykorttien toivossa. Wisconsinissa Yhdysvalloissa tilanne äityi urheilukeräilykorttien suhteen Target-kauppaketjun myymälässä niin pahaksi, että eräs mies puolustautui aseella neljää ryöstäjää vastaan, jotka olivat tämän keräilykorttien perässä.

Nyt Target onkin päättänyt poistaa kaikki keräilykortit myymälöistään. Myymälöistä poistetaan Pokémon-korttien lisäksi myös NBA-, NFL- sekä MLB-keräilykortit.

Ollaan varovaisia siellä keräilykorttijonossa!