Conor McGregor hävisi ensimmäisen ottelunsa yli viiteen vuoteen – EA UFC 2 -pelin markkinointi sai jo kolmannen ison kolhunsa

EA UFC 2 on yksi markkinointimielessä yksi epäonnisimpia urheilupelejä hetkeen. Pelin imago on ottanut osumaa jo kaksi kertaa aiemminkin, mutta nyt tuli se kuuluisa kolmaskin.

EA UFC 2:n vaikeudet alkoivat, kun maailman tunnetuin naistappelija ja ehkäpä samalla koko UFC:n tunnetuin taistelija Ronda Rousey hävisi ensimmäistä kertaa koskaan ottelun heti seuraavana päivänä, kun hänet oli julkistettu pelin kansitähdeksi.

Toinen kolhu pelin markkinoille tuli vain muutamia päiviä sitten, kun useat pelissä mukana olevat atleetit haukkuivat Twitterissä kilpaa omia oudonnäköisiä ja epätarkkoja hahmomallejaan.

Kolmas kolhu onkin vieläkin tuoreempi. Ronda Rouseyn jälkeen pelin kanteen julkistettiin myös irkkulainen Conor McGregor, joka oli hävinnyt viime ottelunsa vuonna 2010 ja viime vuosina keräillyt mainetta hienoista tyrmäysvoitoistaan. Nyt kun pelin julkaisuun on vajaa kaksi viikkoa aikaa, hävisi McGregorkin tänään ensimmäisen ottelunsa yli viiteen vuoteen. Häviö tuli Las Vegasissa luovutuksena Nate Diazille toisessa erässä.

Kun peli 15.3. ilmestyy Pohjois-Amerikassa ja 17.3. Euroopassa, herättävät Rouseyn ja McGregorin kuvat kannessa vääjäämättä enemmän huvitusta kuin ihastusta – sen verran tuoreessa muistissa molempien ikimuistoiset tappiot ovat.