EA ei luovuta Battlefieldin suhteen: Seuraava osa saa jälleen yksinpelikampanjan – kehitystä luotsaa Halon luonut räiskintäveteraani

Marcus Lehto Battlefieldin parissa.

05.07.2022

Electronic Arts näyttäisi palkkaavan väkeä seuraavan Battlefield-pelin kehitystyön pariin.

Julkaisijajätti etsiskelee Seattlen toimistolleen työntekijää kehittämään seuraavaa Battlefield-kampanjaa. ”Design Director” -titteliä tottelevan työntekijän tarkoituksena on ”rakentaa rikkaita ja jännittäviä tarinoita ikimuistoisilla hahmoilla ja voimakkailla kokemuksilla Battlefield-universumissa”.

Hommasta tekee erityisen mielenkiintoisen se, että Halo-luojana tunnettu Marcus Lehto on tätä nykyä myös samaisella Seattlen studiolla, vieläpä ohjaajan roolissa. Koska Lehdon historia räiskintöjen parissa tiedetään, lienee selvä että miehen uusi projekti on juurikin tämä esituotantovaiheessa oleva Battlefield-peli. Lehdon edellinen studio V1 Interactive suljettiin viime vuonna pahasti flopanneen Disintegrationin julkaisun jälkimainingeissa.

Pitkäikäisen sarjan edellinen osa Battlefield 2042 julkaistiin lokakuussa 2021 aikalailla raakileena ja sen myötä kovan tylytyksen saattelemana.

Lähde: Dualshockers

Lisää luettavaa