Destinyssa rytisee syyskuussa: Crotan isä etsii kostoa tulevassa laajennuksessa

Ennakkotietoja vuotaa Destinyn kolmannesta laajennuksesta.

Crota, Son of Oryx oli Destinyn ensimmäisen laajennuksen raid-tehtävän haastava loppuvastustaja, jonka mukaan nimettyä Crota’s End -tehtävää on pidetty pelin haastavimpana. Koska pelaajat kuitenkin ovat onnistuneet päästämään Crotan toistuvasti hengiltä, palaa vastuksen isä Oryx kostamaan syykuussa. Oryx kaikenlisäksi johtaa uutta pahisjoukkoa nimeltä The Taken.

Kyse on siis Destinyn kolmannesta laajennuksesta, joka kantaa nimeä The Taken King. Kotakun saamien ennakkotietojen mukaan laajennus on ilmestymässä 15. syyskuuta ja se tuo roppakaupalla uudistuksia Bungien massiivimoninpeliin.

Luvassa on ensinnäkin uusi sub-class jokaiselle pelihahmoluokalle, sekä uusi elementaalinen erikoiskyky kullekin. Lisäksi odotettavissa on paitsi uusia moninpelikarttoja, myös uusia raid-tehtäviä. Jälkimmäinen on erityisen odotettu lisäys, sillä pelin toinen laajennus, toukokuussa ilmestynyt House of Wolves ei uutta raidia tuonut mukanaan.

Kotakun saamat tiedot ovat peräisin laajasta markkinointitiedostosta, jonka nimetön taho lähetti sivustolle. Tietoja on varmistettu useista lähteistä, joten niitä voi pitää jokseenkin luotettavina. Julkaisupäivä saattaa toki vielä muuttua, mutta ensi viikon E3-messuilla asiasta saadaan melko varmasti myös suorankäden tietoa.

Lisää luettavaa