Destinyn suurin lisäosa saapuu huomenna – Tähän aikaan pääset pelaamaan

Destinyn julkaisusta tuli kuluneeksi viime viikolla jo yli vuosi, mutta pelin toistaiseksi suurin laajennus saapuu keskuuteemme vasta nyt. Pelin kaikkiaan kolmas lisäosa The Taken King ilmestyy huomenna ja se vaatii toimiakseen aiemmat The Dark Below ja House of Wolves -lisärit.

PixelDynamo on julkaissut muutaman eri aikavyöhykkeen ajat laajennuksen ilmestymiselle, ja niistä muuntamalla näyttäisi, että lisäosa tulee pelattavaksi Suomessa oikein passeliin aikaan, eli kello 12.00 päivällä. Esimerkiksi Yhdysvaltain länsirannikolla kello on tuolloin 02.00, joten innokkaimmat Destiny-pelaajat saavat siellä valvoa vähän myöhempään.

The Taken Kingin jo ostaneille laajennus on toki ladattavissa ja asennettavissa ennakkoon. Se kannattaakin tehdä ajoissa, sillä asennus vaatii sellaisen 20 gigaa muistia ja saattaa siis kestää jonkun tovin. Muistuttaisimme myös, että pelkästään viime viikolla ilmestynyt Destinyn ”Year Two” -päivitys on sekin aika kookas, joten jos haluat hypätä uuden laajennuksen pariin oikopäätä, kannattaa tämäkin päivitys käydä asentamassa ennakkoon.

The Taken King -laajennus tuo mukanaan paitsi lisää tarinallisia tehtäviä, myös joukon Strike-tehtäviä ja uuden Raidin, sekä uusia Cruciblen moodeja ja karttoja. Lisäksi laajennus tuo kullekin hahmoluokalle uuden alaluokan.

Lisää luettavaa