Death Strandingin kehitystyö oli tuskien taival – myynnit eivät riitä Sonylle, varastot notkuvat myymättä jääneitä pelilevyjä

Death Strandingin myynnit olivat Sonylle pettymys, livertelevät pikkulinnut.

23.03.2020

Resetera-foorumeilla avautunut Dusk Golem huhuilee Sonyn pettyneen suursatsaus Death Strandingin myynteihin.

Nimettömäksi jäävän lähteen mukaan Death Stranding ei ole onnistunut myymään Sonyä tyydyttävään tahtiin sitten julkaisunsa. Varastojen hyllyillä notkuu vielä yli kolme miljoonaa fyysistä pelilevyä, jotka eivät tunnu menevän kaupaksi sitten millään.

Samainen lähde vihjailee, että Death Strandingin oli tarkoitus olla nykyistä synkempi ja pelottavampi. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat radikaalisti vain puoltatoista vuotta ennen julkaisua, jolloin myös kehitystyö aloitettiin ainakin jossain määrin alusta. Sonyn muut studiot taas eivät ilmeisesti arvostaneet peliin käytettyä massiivista budjettia, minkä vuoksi projekti piti saada ulos vielä nykyiselle laitekannalle eikä PlayStation 5:lle.

Sama mystiseksi jäävä vuotaja mainitsee myös Sonyn pyrkivän nappaavan Konamilta oikeudet legendaariseen Silent Hill -pelisarjaan. Pienemmän budjetin jatko-osan kehitystyöstä vastaisi tämän jälkeen juurikin Kojima Productions.

Kuten mainittua, kaikki yllä oleva on vain epämääräistä huhuilua, joten siihen voi ehdottomasti suhtautua terveellä epäluulolla.

Lähde: Gamerant

Lisää luettavaa