Dead or Alive -sarja ottaa seksistisyydessään aivan uuden askeleen – Eikö tämä viimeistään ole jo noloa?

20.11.2015

Muutama päivä sitten julkaisimme uutisen juuri ilmestyneestä deittailusimulaattorista, joita Japani on pullollaan ja jonkalaiset näin länsimaisen silmiin tuntuvat vähän omituisilta. Nyt Dead or Alive Xtreme 3 -rantalentopallopeli on kuitenkin ottamassa jo todella erikoisen askeleen pervouden kentällä.

Suuri osa pelaajista tietänee, että Dead or Aliven naisilla kyllästetyt rantalentopallopelit eivät koskaan ole olleet mitään vakavahenkisiä simulaatioita, vaan vain tekosyy päästä näkemään animoituja heiluvia maitorauhasia. Jos tämä on jollekulle jäänyt vielä epäselväksi, niin Koei Tecmon tuorein lehdistötiedote tuskin jättää arvailujen varaa.

Dead or Alive Xtreme 3:een on luvattu kaksi mielenkiintoista ominaisuutta.

  1. Naiset pelissä ruskettuvat ja saavat ihollensa monien seksikkäinä pitäviä rusketusraitoja.
  2. Naisten lentopallokuteet kuluvat pelatessa, minkä seurauksena niistä saattaa esimerkiksi naksahtaa kannatinnauha (tai miksi ihmeeksi sitä kuuluisikaan kutsua) katki. Tämä puolestaan johtaa siihen, että naiset joutuvat hetkellisesti peittämään meijerinsä käsillään. Samoin myös ilmeisesti pöksyt saattavat välillä valahtaa hieman alemmas hektisen ottelun tiimellyksessä. Tällöin tietenkin rusketusraidat pääsevät vilkkumaan.

Kuvia? Tässä niitä tulee:

doa2 doa1

Peli ilmestyy Japanissa PS Vitalle sekä PS4:lle helmikuun 25. päivä. Nämä kaksi uutta ominaisuutta ovat valitettavasti yksinoikeudella PS4-versiossa.

Lisää luettavaa