Dark Souls 3:sta tulossa myyntimenestys – Rikkoo julkaisijan myyntiennätyksiä maailmalla

Viikko sitten julkaistusta Dark Souls 3:sta voi hyvinkin tulla koko pelisarjan parhaiten myynyt peli. Videogamer raportoi nimittäin, että peli on rikkonut julkaisija Bandai Namcon ennätyksiä sekä Yhdysvalloissa että Isossa-Britanniassa.

Tarkkoja myyntilukuja ei vielä ole julkaistu, mutta Bandai Namco on kertonut, että Dark Souls 3 myi Yhdysvalloissa enemmän kuin mikään yhtiön aiempi julkaisu sekä ensimmäisen päivän että ensimmäisen viikon aikana. Myös Isossa-Britanniassa pelistä on tullut pelisarjan nopeimmin myynyt peli.

Euroopassa Dark Souls 3 ei ilmeisesti ole kohonnut Bandai Namcon menestyneimmäksi julkaisuksi ensimmäisellä viikolla, mutta tämä voi Videogamerin mukaan johtua siitä, että yhtiö toimi Euroopassa viime vuotisen The Witcher 3: Wild Huntin julkaisijana, toisin kuin Yhdysvalloissa. Voi siis olla, että hittipeliksi kohonneen The Witcherin myyntiluvut olivat korkeammat kuin mihin Dark Souls 3 on toistaiseksi yltänyt.

Jäämme odottamaan lopullisia myyntilukuja, mutta jo nyt näyttäisi varmalta, että Dark Souls 3 tulee olemaan melkoinen myyntimenestys.

Lisää luettavaa