Onko tässä kampanjassa mitään järkeä? – Syö supertuliset kanansiivet, voita Dark Souls 3!

Dark Souls 3 vaatii varmasti pelaajilta jonkin verran rohkeutta, mutta Isossa-Britanniassa todelliset hurjapäät voivat voittaa pelin itselleen osoittamalla kulinaarisen rohkeutensa.

Gamespot raportoi nimittäin brittiläisen MeatLiquor-ravintolaketjun erikoisesta kampanjasta, jossa ruokailijat voivat voittaa itselleen Dark Souls 3:n syömällä annoksen erittäin tulisia kanansiipiä nopeammin kuin kukaan muu ravintolassa. Kunkin ravintolan nopein syöjä voittaa pelin, mutta koko Ison-Britannian nopeimman ajan saavuttanut saa itselleen myös pelin Prestige Edition -erikoisversion, jonka mukana tulee 40-senttinen patsas.

Erityisesti tätä kilpailua varten suunnitellut kanansiivet tarjoillaan neljäsosalitralla chilikastiketta, joka on niin tulista, että kokkikin joutuu niitä valmistaessaan pitämään suojakäsineitä ja -laseja. Lisäksi asiakkaan tulee allekirjoittaa vastuuvapauslomake, jossa hän osoittaa olevansa tietoinen syömishaasteen riskeistä.

Kilpailu on voimassa 4.-29. huhtikuuta, joten jos olet liikkeellä Briteissä ja olet menettänyt järkesi, voit aina etsiä lähimmän MeatLiquor-ravintolan. Alta näet lafkan Instagram-viestin, jossa kerrotaan kilpailusta.

Lisää luettavaa