Cyberpunk 2077 tulee sisältämään ”äärimmäisen kompleksisia ajoneuvoja, lentokoneita, roboja…”

Kiinnostaako työ pelin kehittämisessä? CD Project Redillä olisi työpaikkoja auki.

26.11.2017

CD Project Red osui napakymppiin The Witcher III: The Wild Hunt –pelillään. Studio on kehitellyt seuraavaa peliään hieman katseilta piilossa, mutta CD Project Redin työpaikkailmoituksista voimme päätellä pelin sisällöstä jotain. Vuoden 2077 Night Cityyn sijoittuva Cyberpunk 2077 tulee todennäköisesti sisältämään: ”Äärimmäisen kompleksisia ajoneuvoja, lentokoneita, pyöriä, roboja ja mekaniikkoja”. Näin voimme päätellä studion Twitter-tilillä julkaisemasta työpaikkailmoituksesta. Studiolla on Twitterin mukaan paljon muitakin paikkoja auki muun muassa konseptitaiteilijoille ja käyttäjähankintamanagerille.

Cyberpunk 2077:n ympärillä velloi huhuja, että CD Project Red aikoisi myydä peliä ”palveluna”.  Muiden muassa GamingBolt kertoi studion toimitusjohtaja Adam Kicinski vahvistaneen puolalaisen sijoituslehden haastattelussa, että Cyberpunk 2077 tulee sisältämään joitain verkkoelementtejä. Tämä haastattelu pyöräytti huhumyllyn mikromaksuista päälle. Studio kuitenkin ampui huhut alas komeasti: ”Cyberpunkissa ei tule olemaan mitään jujua, saat  sen mistä maksat. Ei bullshittiä, vaan rehellistä pelaamista samalla tavalla kuin Wild Huntin kanssa. Jätämme ahneuden muille.”

Toukokuussa 2012 julkaistulla projektilla ei vieläkään ole mitään julkaisupäivää. Pelin uskotaan tulevan ainakin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle.

Lisää luettavaa