Cyberpunk 2077 ladattavissa PS-konsoleille ensi viikolla: ”Peli ei toimi vieläkään kunnolla”, myöntää Sony

Cyberpunk 2077:n voi ostaa taas ensi viikolla.

CD Projekt Redin Cyberpunk 2077 oli eräs viime vuosien odotetuimpia pelejä. Kaikkihan sitten tietävät, miten siinä kävi, kuten kerroimme tällä viikolla täällä:

CD Projekt Redin Cyberpunk 2077 herätti ilmestyessään kovan kohun puhtaan keskeneräisyytensä vuoksi, erityisesti vanhemmalla konsoliraudalla. Sonyn ratkaisu oli poistaa odotettu peli kauppapaikalta kokonaan ja hyvitellä sen ennakkoon ostaneita myös rahoja palauttamalla. Sittemmin puolalaisstudio on julkaissut peliin useampiakin mittavia korjauspäivityksiä, joten kokemus alkaa hiljalleen olemaan jossain määrin kuosissa.”

Peli palasi maanantaina PS Storeen, mutta sitä ei voinut vielä ladata itselleen. Nyt Sony on kertonut, että pelin lataaminen ja pelaaminen onnistuu 21. päivä kesäkuuta lähtien, eli onneaan voi pelin PS-version parissa kokeilla ensi viikon maanantaina taas uudelleen.

Sony tosin varoittelee suoraan, että vanhalla PS4-konsolilla pelatessa Cyberpunk 2077 tökkii yhä, ja suositteleekin PS-versiota pelattavan joko PS4 Prolla tai suoraan PS5:llä.