Conan O’Brien jatkaa riemukkaita arvostelujaan, vuorossa Injustice: Gods Among Us

13.06.2013

Koomikko ja talkshow-isäntä Conan O’Brien on taas vauhdissa myös peliarvostelujen saralla. Ohjelmansa nettisivuilla Clueless Gamer -osiossa mies arvostelee milloin mitäkin uusia konsolipelejä ja tällä kertaa vuorossa on DC:n supersankaripeli Injustice: Gods Among Us. Vitsi on tietysti siinä, ettei Conan osaa pelata, eikä edes pidä peleistä erityisesti.

Injusticen arvostelussa on lisäksi kaksi erikoisuutta: Conan pääsi ensimmäisenä esittelemään peliin heinäkuussa ilmestyvän General Zodin, sekä itseensä perustuvan supersankarin ”The Flaming C:n”, jonka mahdollisesta julkaisusta ei ole vielä varmaa tietoa. Flaming C on tosin vain uusi ”skin” Supermanin hahmolle, joten miksei sitä jossain vaiheessa julkaistaisikin.

Pistäydy katsomassa video Conanin sivuilla. Talkshown kokonaiset jatksot eivät ole Suomessa vapaasti katsottavissa, mutta pienemmät sketsiosiot ovat avoinna kaikille. Aiemmista Clueless Gamer -videoista kannattaa vilkaista myös Tomb Raider sekä Halo 4, jossa siinäkin Conanilla on itsellään pieni rooli.

Lisää luettavaa