Clash of Clans -addiktio kävi miljonääriurheilijoille liian suureksi – Peli kiellettiin valmennuksen toimesta

Baseball-joukkueen tappiot laitettiin Clash of Clansin syyksi.

22.10.2014

Baseballin mestaruussarjan jatkopelit ovat käynnissä Yhdysvalloissa. Nyt Kansas City Royals -joukkueen valmentaja Rusty Kuntz on kertonut Kansas City Star -lehdelle, miten koko joukkueen kausi lähti alamäkeen suomalaisen Clash of Clans -pelin takia.

Kesken runkosarjan Kuntz kertoi erään tappiollisen ottelun jälkeen astelleensa pukukoppiin, vain nähdäkseen osan pelaajista räpläämässä älypuhelimiaan ja pelaamassa Clash of Clansia.

”Tappion jälkeen tuollainen on anteeksiantamatonta käytöstä. Ihmettelin onko baseball vain jokin harrastus pelaajille, ja oikeasti he halusivat vain pelata mobiilipeliään.”

Joukkueen vaihtopelaaja Jarrod Dyson aloitti Kansas City Royalsin Clash of Clans -villityksen. Pian peliä tahkosi aimo kasa joukkueen jäseniä.

Muutama päivä yllä mainitun tappiollisen ottelun jälkeen pidettin palaveri jonka lopputuloksena oli se, että pelaajat lupasivat pelata jatkossa vähemmän Clash of Clansia.

Päätöksen jälkeen joukkue voitti 16 viimeisestä 19 pelistään. Viime yönä joukkue hävisi kuitenkin San Francisco Giantsille juoksuin 7-1, joten kenties Clash of Clans on tehnyt paluun Kansas City Royalsin pukuhuoneisiin.

Lisää luettavaa