CD Projekt Red pudotti todellisen pommin: vihjaili uudesta The Witcher -pelistä – myös Cyberpunk 2077 etenee aikataulussa

31.03.2017

CD Prjekt Red on kertonut osakkeenomistajilleen, että sen tuleva cyberpunk-peli Cyberpunk 2077 etenee aikataulussa.

Pelin parissa työskentelee yli 300 ihmistä. Kaiken kaikkiaan pelin parissa tulee työskentelemään yli 400 ihmistä. Pelin julkaisupäivästä CD Projekt Red ei sanonut mitään, mutta ainakaan vielä tänä vuonna sitä ei tulla näkemään.

Varsinaisen pommin yhtiö pudotti kuitenkin potentiaalisen uuden The Witcher -pelin suhteen. CD Projekt Redin Michal Kicinski kertoi seuraavaa:

The Witcher -pelisarja suunniteltiin trilogiaksi. Neljättä osaa ei trilogiaan voi tulla. Pidämme kuitenkin pelisarjan maailmasta todella paljon. Olemme käyttänet sen rakentamiseen 15 vuotta elämästämme. Siihen on käytetty myös paljon rahaa. Me myös luonnollisesti omistamme oikeudet The Witcher -nimeen. Se on todella suosittu pelisarja. Harkitsemme vakavasti The Witcherille jatkoa vielä joskus.”

Kicinski myös kertoi, että hänen pitää valita sanansa tarkkaan, sillä mitään ei ole vielä lyöty lukkoon, ja pelimaailma on täynnä huhuja, jotka eivät toteudu.

Eihän tuo tuleva The Witcher -peli vielä vuosiin ilmesty, mutta saa kai tässä jo vähän innostua?

Lisää luettavaa