Bungie on oppinut virheistään: Destinyn laajennus on kriitikoiden mukaan parempi kuin alkuperäinen peli

Halo-kehittäjä Bungien MMO-räiskintä Destiny oli viime vuoden suurimpia pelijulkaisuja, mutta peli saikin ilmestyttyään valtavan määrän kritiikkiä niin tylsästä tarinasta kuin vähäisestä sisällöstäkin. Vuotta myöhemmin studio näyttäisi oppineen virheistään.

Toissapäivänä julkaisu Destinyn The Taken King -laajennus kerää nimittäin todella ylistäviä arvioita mediassa.

The Taken King on todellakin Destiny 2.0. Käytännössä kaikkea on uudistettu ja parannettu, mikä tekee tästä ohittamattoman Bungie-pelin, joka Destinyn olisi pitänyt olla jo vuosi sitten,” kirjoitetaan esimerkiksi Power Unlimitedin arviossa (englannista käännettynä).

The Taken King -laajennuksen PS4-version keskiarvo Metacriticissä on tällä hetkellä erittäin korkea 89/100, mikä tarkoittaa että laajennus on saanut paremmat arvostelut kuin alkuperäinen peli. Destinyn keskiarvo on nimittäin noin 75 alustasta riippuen. (Muilla alustoilla laajennus ei ole vielä saanut tarpeeksi arvioita.)

Bungie on toistuvasti vakuutellut kuuntelevansa pelaajien palautetta, joten ehkäpä tämä on osoitus siitä, että studio todella ottaa pelaajansa vakavasti. Uusittu Destiny vaikuttaa lisäksi tutustumisen arvoiselta myös niille, jotka eivät aiemmin ole peliä kokeilleet. Game Trailers suositteleekin, että The Taken King kannattaa hankkia olipa sitten uusi, vanha tai nykyinen pelaaja.

Lisää luettavaa