Bungie jätti huvittavan viestin Destiny-pelaajien hyväksikäyttämään luolaan

Destinyn vanha "loot cave" sisältää nyt omituisen viestin.

15.10.2014

Vielä muutama viikko sitten Destinyssa oli luola, josta pelaajat saivat suurella todennäköisyydellä legendary-tason engrammeja, ja tätä käytettiin toki hyväksi parhaiden varusteiden saamiseksi. Sittemin Bungie sulki ”loot cave” -nimellä tunnetun luolan tuoreessa päivityksessä, mutta aivan tyhjäksi luola ei jäänyt.

GameZonen mukaan Skywatchista Maapallolta löytyvä luola sisältää nyt kasan palaneita jäännöksiä, joita koskemalla voi kuulla alla olevalla videolla kuultavan viestin.

Viestissä sanotaan: ”A million deaths are not enough for Master Rahool.”

Master Rahool on juurikin se Cryptarch, jolle pelistä löytyvät engrammit viedään purettavaksi ja joka siis muuttaa engrammit esineiksi. Vitsi piilee siinä, että legendary-tason engrammit muuttuivat usein heikommiksi rare-tason esineiksi, joten ”miljoona kuolemaa” ei todellakaan ollut tarpeeksi Cryptarchille.

Loot caven viesti todistaa, että Bungie on hyvinkin tietoinen pelaajien toiminnasta ja sen voi ottaa hyväntahtoisena kettuiluna luolaa paljon käyttäneille pelaajille. Tuoreemmissa päivityksissä Bungien kerrotaan muuttaneen myös pelin varustejärjestelmää siten, että legendary engrammien pitäisi nykyisin muuttua lähinnä legendary-esineiksi.

Lisää luettavaa