Bowers & Wilkinsin uudet True Wireless -nappikuulokkeet soivat entistäkin yksityiskohtaisemmin

Bowers & Wilkinsin uusia Pi7 S2- ja Pi5 S2 -nappikuulokkeita on päivitetty niin langattoman yhteyden, akunkeston kuin ulkoasunkin osalta.

26.01.2023

Brittiläinen äänentoistoyritys Bowers & Wilkins määritteli True Wireless ‑kuulokkeille uuden standardin, kun se vuonna 2021 lanseerasi ensimmäiset tuotteensa kyseisessä luokassa: alkuperäiset Pi7– ja Pi5-vastamelunappikuulokkeet.

Nyt näitä ensimmäisen sukupolven True Wireless ‑nappikuulokkeita korvaamaan julkaistaan päivitetyt Pi7 S2– ja Pi5 S2 ‑mallit. Uutuudet tarjoavat entistäkin yksityiskohtaisemman äänikuvan.

Pi7 S2 tarjoaa valmistajansa mukaan huipputarkan äänen. Lisäksi se sisältää monia hyödyllisiä parannuksia, kuten laajennetun yhteystuen, pidempään kestävän akun, hiotumman käyttökokemuksen sekä kolme uutta näyttävää väriyhdistelmää. Pi7 S2:n ja Pi5 S2:n langatonta yhteyttä on parannettu, sillä molemmat mallit hyödyntävät uudistettua antennia ja aiempaa suurempaa Bluetooth-kantamaa, joka mahdollistaa äänestä nauttimisen jopa 25 metrin etäisyydeltä.

Molemmissa malleissa on myös aiempaa pitkäkestoisempi akku, joka tarjoaa jopa viisi tuntia kuunteluaikaa täydellä latauksella. Kumpikin malli tukee pikalatausta, joten kuunteluaikaa voi pidentää kaksi tuntia vain 15 minuutin latauksella. Pakkaukseen sisältyvän latauskotelon avulla Pi7 S2 voi tarjota jopa 16 tuntia ja Pi5 S2 jopa 19 tuntia lisää kuunteluaikaa.

Pi7 S2 ja Pi5 S2 ovat uusimmat Bowers & Wilkins Music ‑sovellukseen täysin integroidut kuulokemallit. Sovelluksen mahdollistama vaivaton käyttökokemus kattaa vastamelutilojen ja käyttöanturin asetusten säädön, kuulokkeiden käyttöönoton ja korkearesoluutioisen striimauksen useista mobiililaitteilla toimivista palveluista, kuten Qobuz, TIDAL ja Deezer.

Pi7 S2 tukee ensimmäisen sukupolven mallin esittelemää Wireless Audio Retransmissionia. Tämän uraauurtavan ominaisuuden avulla käyttäjä voi muodostaa yhteyden ulkoiseen äänilähteeseen, kuten lentokoneen viihdejärjestelmään, ja siirtää audion sitten kuulokkeisiin langattomasti latauskoteloa hyödyntäen ja äänenlaadun kärsimättä.

Molemmat mallit ovat ohjattavissa käyttämällä kummassakin kuulokkeessa olevaa monipuolista kosketuspainiketta sekä ääniohjausta Sirin tai Google Assistantin kautta. Lisäksi Bowers & Wilkins Music ‑sovellus sisältää monia asetuksia, joilla käyttäjät voivat hienosäätää kuulokkeita mieltymystensä mukaan.

True Wireless -kuulokkeiden lippulaivamallina Pi7 S2 hyödyntää Qualcomm aptX Adaptive -teknologiaa, joka sallii korkealaatuisen striimauksen yhteensopivien laitteiden ja palvelujen kautta 24-bittistä ja 48 kHz:n langatonta tiedonsiirtoa hyödyntäen. Näiden teknologioiden yhteistyön ansiosta Pi7 S2 onnistuu yhä siinä, mihin vain harvat True Wireless ‑kuulokkeet pystyvät: korkearesoluutioisen audion kuljettamisessa äänilähteeltä aina korviin saakka.

Pi7 S2 ‑kuulokkeissa on neljä Bowers & Wilkinsin kehittämää 9,2-millistä elementtiä, joita kaikkia ohjaa aktiivisesti oma vahvistimensa. Pi7 S2 tarjoaa myös Adaptive Noise Cancellation ‑vastamelutoiminnon, joka tarkkailee ja analysoi ympäristöä ja sopeutuu siihen tuottaakseen mahdollisimman laadukkaan ja häiriöttömän kuuntelukokemuksen. ANC-järjestelmässä on kuusi mikrofonia – kolme kummassakin kuulokkeessa – kristallinkirkkaiden puhelujen varmistamiseksi.

Uudet Pi5 S2 ‑kuulokkeet tarjoavat yhä dynaamisen ja yksityiskohtaisen äänikuvan, jonka tukena ovat kuulokkeiden tehokkaan synkronoinnin mahdollistava TWS-teknologia sekä kummankin kuulokkeen 9,2-millinen kaiutinelementti. Pi5 S2 tukee myös CD-tasoista langatonta äänentoistoa aptX-koodekin avulla. Muun maailman häivyttäminen taustalle onnistuu Pi5 S2:n helppokäyttöisellä ja käyttäjän säädettävissä olevalla melunvaimennuksella, joka tukee myös ympäristön äänien läpivientiä kuulokkeisiin. Lisäksi kummassakin kuulokkeessa on kaksi sisäänrakennettua mikrofonia esimerkiksi puheluja varten.

Uudet Pi7 S2– ja Pi5 S2 ‑nappikuulokkeet ovat saatavilla yksinoikeudella HiFi Klubbenilta.

Pi7 S2:n värivaihtoehdot ovat Satin Black, Canvas White ja Midnight Blue. Hinta on 399 euroa.
Pi5 S2:n värivaihtoehdot ovat Cloud Grey, Storm Grey, Spring Lilac ja Sage Green (viimeisin tulossa). Hinta on 299 euroa.

Pi7 S2

Pi5 S2

Lisää luettavaa