Blizzardilta tulossa täysin uusi maksuton peli pc:lle, macille ja iPadille

25.03.2013

Blizzard Entertainment -pelijulkaisija yllätti pelaajat PAX East 2013 -messuilla Bostonissa esittelemällä täysin uuden pelin. Peli kantaa nimeä Hearthstone: Heroes of Warcraft. Se on Warcraft-universumiin sijoittuva, maksuton keräilykorttipeli, joka ilmestyy pc:lle, macille ja hieman myöhemmin iPadille.

Blizzard-tuotannolle epätavalliseen tyyliin peliä työstää ainoastaan 15 ihmistä käsittävä porukka. Blizzardin luovan johtajan Rob Pardon mukaan Blizzard aikoo myös jatkossa työstää maksuttomia free to play -pelejä.

Mikäli pc-, Mac- ja iPad-alustojen julkaisut menevät nappiin, pelin pitäisi ilmestyä myös Android-alustoille. Myös Microsoft Surface -julkaisu on Blizzardin suunnitelmissa.

Alussa pelissä tulee olemaan 300 keräilykorttia, ja booster -pakkoja voi tuttuun tyyliin hankkia itselleen joko pelaamalla tai mikro-ostosten avulla.

Blizzardille tuttuun tyyliin julkaispäivää pelille ei vielä annettu – Hearthstone: Heroes of Warcraft ilmestyy vasta sitten kun se täydellisessä julkaisukunnossa.

Asiasta kertoi GamesIndustry.

 

Lisää luettavaa