Bethesdan uusin arvostelujyrä julkaistiin viikko sitten – et usko, kuinka nopeassa ajassa joku on sen jo onnistunut läpäisemään!

17.11.2016

Dishonored 2 on ollut arvostelumenestys. Sen keskiarvo Metacritic-palvelussa on 35 kriitikon jäljiltä 88–90, versiosta riippuen.

Playstation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle vain alle viikko sitten julkaistu peli (tosin ennakkotilaajat saivat sen päivää aiemmin). Nyt on paljastunut, että peli on melkoinen speedrunnerin (henkilö, joka tahtoo pelata pelin läpi mahdollisimman nopeasti) unelma. Sen maailma nimittäin ilmeisesti antaa mahdollisuuden yhteen sun toiseen oikomiseen ja skippailuun.

Nyt australiainen pelaaja Voetiem on läpäissyt Dishonored 2:n miespuolisella Corvo-hahmolla ainoastaan 32 minuutissa ja 17 sekunnissa. Kun tähän laitetaan latausajat päälle, nousee aika 38 minuuttiin ja 13 sekuntiin. Aivan Fallout 4:n tai Skyrimin kaltaisista pituuksista ei siis taideta puhua, joskin kyseessä on ainoastaan speedrun. Tavallisella tahdilla pelaajat ovat ilmoittaneet kuluttaneensa kampanjaan noin reilut 20 tuntia.

Emme luonnollisestikaan voi suositella videon katselemista, mikäli pelin hankkiminen kiinnostaa. Tavallisella tahdilla pelaajat kuluttavat kampanjaan ilmeisesti reilut 20 tuntia.

 

Lisää luettavaa