Batman kääntyy virtuaalitodellisuuspeliksi – Onko tässä viimein se peli, joka lyö VR:n täysillä läpi?

”Ole aina oma itsesi, paitsi silloin kun voit olla Batman. Ole silloin aina Batman.”

Noin kertoo legendaarinen nettimeemi, ja pian taitaa olla ensimmäinen kerta maailman historiassa, kun kuka tahansa meistä voi olla Batman. Siis ei ainoastaan leikkiä Batmania tai liikuttaa Batmania, vaan olla Batman Playstation VR:n kanssa samaan aikaan lokakuussa julkaistavan Batman Arkham VR:n avulla.

 

Peliä kehittää Rocksteady Studios, joka kehitti myös alkuperäisen Arkham-trilogian. Uudessa pelissä pelaajien pitää kuulemma ajatella kuin Batman ja käyttää tunnettuja lepakkovekottimiaan selvittääkseen Batmanin läheisimpiä puolulaisia uhkaavan juonen.

 

”Rocksteady on yksi parhaista pelifirmoista luomaan tarinavetoista materiaalia, ja Batman: Arkham VR tulee toimittamaan vangitsevamman kokemuksen kuin mitä kukaan olisi voinut odottaa vain muutama vuosi sitten”, Warner Brossin pomo David Haddad kommentoi.

Mikäli peli tulee pyörimään johtolankojen etsimisen ympärillä, kuten Arkham-sarjan rikospaikkatutkinnat, voi tästä pelistä tulla todella jännittävä VR-pelinä. Jos ideana puolestaan on VR:n avulla lennellä läpi kaupungin ja mättää pahiksia lättyyn, niin…

Noh, mielipidekysymyksiä.