Backbone One PlayStation Editionista uusi Android-versio

Pelaa luurilla kuin luurilla.

28.05.2023

Aiemmin vain iOS-versiona nähty Backbone One – PlayStation Edition on saatavilla nyt Androidille.

Laite on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä PlayStationin kanssa ja se sisältää monia PS5-konsolin langattoman DualSense-ohjaimen muotoilun piirteitä. Näihin kuuluvat niin klassiset painikkeiden muotoilut kuin kuvakkeet. PS Remote Play -sovellus tunnistaa tämän tuotteen DualSense-ohjaimeksi.

Kun pelaajalla on laajakaistainternet ja PS5- tai PS4-konsoli, hän voi liittää Android-laitteensa Backbone Oneen ja aloittaa PS4- tai PS5-pelien pelaamisen PlayStation Remote Play -sovelluksen kautta. Pelaajat voivat lukita pelinsä vaakatilaan ja päästä helposti PlayStation-sovellukseen kaksoisnapauttamalla Backbone One -ohjaimensa Options-painiketta.

Android-käyttäjille tarkoitettu sovellus on täysin räätälöity PlayStationia varten, mukaan lukien valikkokuvakkeiden ikoniset painikkeiden symbolit. Sovelluksessa on oma sisältörivi, jota päivitetään säännöllisesti kaikilla PlayStationin uusilla pelijulkaisuilla, uutisilla ja päivityksillä. Backbone-sovellus kokoaa myös yhteen kaiken pelisisällön ja palvelut, jotka tukevat ohjaimia, mukaan lukien mobiilinatiivit pelit, kuten Call of Duty: Mobile ja Diablo Immortal, sekä palvelut, kuten SteamLink ja Nvidia GeForce Now.

Backbone One – PlayStation Edition on saatavilla nyt hintaan 119,99 euroa.

Tsekkaa tästä lyhyt esittelyvideo:

Lisää luettavaa