Atom-mobiilipeliohjain nyt Suomessa

Pelimukavuutta matkan päälle.

14.11.2022

Turtle Beachin uusi Atom Controller -mobiilipeliohjain on nyt saatavilla.

Atom Controller on helposti mukaan otettava ja kannettava mobiili peliohjain, jossa on ainutlaatuinen muotoilu. Atomin kaksi ergonomista kahvamoduulia sopivat lähes kaikenkokoiseen Android 8.0+ -älypuhelimeen, ja säädettävät jousikuormitteiset kiinnikkeet takaavat, ettei puhelimen suojakoteloa tarvitse poistaa. Kaksi Atom-moduulia pysyvät langattomasti yhteydessä toisiinsa ja toimivat yhtenä yksikkönä pelatessa Turtle Beachin omaa 2,4 GHz:n langatonta yhteyttä käyttäen. Matalan viiveen Bluetooth takaa viiveettömän yhteyden Android-älypuhelimiin pelattaessa pilvipelejä Xbox Game Passin, GeForce Now:n, Steam Linkin ja muiden palveluiden avulla. Kun on aika lähteä matkaan, kaksi Atom-moduulia yhdistyvät magneettisesti ja mahtuvat helposti taskuun tai mukana toimitettuun kantolaukkuun.

”Mobiilipelaaminen on yhä suurempi osa kaikesta pelaamisesta, ja Atom-ohjaimemme avulla mobiilipelaajat voivat nauttia suosikkipeleistään kahvoilla, jotka tuntuvat hyvältä käsissä ja jotka on helppo pakata mukaan”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Eksklusiivisesti Xboxille suunniteltu Atom-ohjain on saatavana musta-keltaisena, ja siinä on Xbox Guide -painike sekä ilmainen yhden kuukauden Xbox Game Pass Ultimate -tilaus. Atom-ohjain on saatavana myös musta-tealina sekä punaisena versiona. Kaikki kolme värivaihtoehtoa ovat myynnissä nyt hintaan 105,99 euroa.

Lisää luettavaa