Assassin’s Creed Odyssey -tekijöiltä uusi peli – aihevalinta yllättää

Nyt ei realismi ole esteenä.

Ubisoft julkisti E3-pelimessuilla Ubisoft Quebec -pelistudion myyttisen Gods and Monsters -toimintaseikkailun. Se vie pelaajan kohtaamaan hurjia hirviöitä ja pelastamaan jumalat eeppisessä koitoksessaan.

Gods and Monsters on avoimeen pelimaailmaan sijoittuva matka kreikkalaisen mytologian parissa. Pelaaja tutkii seikkailunsa aikana Siunattujen saarta ja joutuu yhä uudestaan todistamaan sankaruutensa erilaisia hirviöitä ja taruolentoja vastaan.

”Viimeisen reilun kymmenen vuoden ajan olen saanut olla osa upeaa pelitiimiä, joka on puskenut rajoja Assassin’s Creed -peleillä ja tuonut historiaa tutuksi sen kautta. Samalla meidän mielikuvituksemme on kuitenkin aina ollut sidottuna historiankirjojen todellisuuteen”, kommentoi Ubisoft Quebecin vanhempi tuottaja Marc-Alexis Côté.

”Viimeisen neljän vuoden aikana työstäessämme Assassin’s Creed Odysseyta, olemme tutkineet historian toista puolta, mytologiaa. Gods and Monsters -pelin myötä rakkautemme ja tietomme mytologiasta on valjastettu aivan uudella tavalla.

Gods and Monsters -toimintapeli julkaistaan sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille, pc-tietokoneille että Google Stadia -pelipalvelulle 25. helmikuuta 2020. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun.

Katso video pelistä alta.

YouTube video

Lisää luettavaa