Alien Dinosaurs – Nimi kertoo kaiken retrohenkisestä tasohyppelystä

Ensi vuodelle on luvassa tuoretta retrohenkistä pelattavaa, mikäli Ratalaika Gamesin Kickstarter-keräys tuottaa tulosta. Indiekehittäjä lupaa nimittäin yhdistää kaksi pelaajien ikisuosikkia: avaruusoliot ja dinosaurukset.

Alien Dinosaursin idea on yksinkertaisuudessaan mahtava: Tasohyppelypelissä viaton kaveri tulee Maapallon valloitusta suunnittelevien alien-dinosaurusten abduktoimaksi ja joutuu taistelemaan tiensä takaisin kotiin. Retrotyylinen visuaalinen toteutus käy parhaiten ilmi alla olevalta esittelyvideolta.

Alien Dinosaursin Kickstarter-keräyksen tavoitteena on erittäin vaatimaton 1000€, mutta tämä minitavoite mahdollistaa ainoastaan pelin Steam-julkaisun. Studion arvokkaampiin stretch-tavoitteisiin kuuluu pelin kääntäminen Nintendo 3DS:lle, PS4:lle, Xbox Onelle ja PS Vitalle. Tarpeeksi rahaa saadessaan kehittäjät lupaavat myös emmän tasoja ja boss-taisteluita.

Toistaiseksi projektilla on koossa vasta reilut 350€, mutta keräys onkin auki vielä vajaan kuukauden. Lisätietoja löytyy pelin Kickstarter-sivulta ja esimakua on nähtävissä alla olevalta videolta.