Aiheuta kaaosta tulevassa pelissä ja voita saari! – Kyllä, luit oikein

25.08.2015

Kilpailuja löytyy maailmasta joka lähtöön. Joissain on palkintoja pelejä, joissain konsoleita, joissain rahaa ja joissain pelkkää kunniaa, mutta seuraava palkinto on jotain ihan muuta. Square Enixin tulevaa Just Cause 3:a pelaamalla voit nimittäin voittaa itsellesi ihka oikean saaren.

Square Enixin järjestämä kilpailu on avoin ainoastaan Just Cause 3:n ennakkotilaajille. Joulukuun ensimmäisenä päivänä julkaistavan pelin ennakkotilatussa versiossa on mukana koodi, jolla pääsee kisaan mukaan. Kisassa ei ole suinkaan kyse arvonnasta, vaan Square Enix kertoi lehdistötiedotteessaan seuraavaa:

Osallistujat pääsevät tässä kisassa harjoittelemaan tuhoamista ja keräämään Chaos Points -pisteitä. Pisteitä saa kylvämällä pelin Medici-saarella tuhoa Rico Rodriquezin asevalikoimalla, pommeilla, ajoneuvoilla sekä hänen uskollisella grapling hook -kiipeilykoukullaan. Mitä luovempaa ja kekseliäämpää tuhoaminen on, sitä enemmän Chaos Pointseja pelaaja saa, ja eniten pisteitä keräävälle on luvassa palkinnoksi ihka oikea saari.

 

Saaren sijainnista ei ole vielä tietoa, vaan sen tulee myöhemmin määrittämään kisaa sponsoroiva taho. Kilpailun ehdoissa ei kuitenkaan anneta takeita siitä, että saari olisi asumakelpoinen tai edes saavutettavissa muulla kuin veneellä. Saaren arvoksi sanotaan 50 000 Yhdysvaltain dollaria eli noin 44 000 euroa. Voittaja voi myös vaihtaa palkintonsa rahaksi, mutta eihän se nyt olisi yhtään coolia, eihän?

Kisa alkaa pelin julkaisupäivänä eli 1. joulukuuta ja kestää kokonaiset 90 päivää. Peli puolestaan ilmestyy PS4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle.

Alta löydät sekä 11-minuuttisen E3-pelivideon Just Cause 3:sta sekä saarikisan oman trailerin.

 

Lisää luettavaa