Agapio Racing Teamin dubbaukset muka kökköjä? Pelimaailmasta löytyy kasapäin vastaavia kamaluuksia – tsekkaa esimerkit!

27.05.2013

Agapio Racing Teamin uskomattoman surkeat dubbaukset lasten piirrossarjoihin ovat eläneet omaa elämäänsä netissä jo vuosikausia. Tuskin kukaan on voinut välttyä heidän hämmästyttävän kankeista ja persoonattomista ääninäyttelemisistään. Ylhäältä muistin virkistykseksi hieman otteita Agapion käännösten tähtihetkistä.

Pelimaailma on täynnä yhtä surkeita suorituksia, ja nyt NeoGaf-sivuston käyttäjät ovat yhteistuumin muistelleet modernin pelihistorian surkeimpia ääninäyttelijäsuorituksia. Länsimaalaisille pelaajille tutuin taitaa olla Metal Gear Rising: Revengeancen George-poika, jonka aksentti heittelee jopa lauseen sisällä omituisesta täysin absurdiin. Voiton surkeiden ääninäyttelijöiden sarjassa vie kuitenkin Xbox Live Arcaden latauspeli Trouble Witches Neo!, jonka ääninäyttelijät on vedetty äänityskoppiin luultavasti suoraan kadulta.

Alhaalta löydät videopätkinä niin Metal Gearin Georgen omituista löpinää kuin Trouble Witches Neonkin huippuhetkiä. Nauti omalla vastuulla – myötähäpeä on nimittäin näitä videoita katsoessa valtava.

Viimeisenä ja alimpana videona on vielä NeoGafin käyttäjien listauksessa mukana ollut Bible Black -niminen pc-peli, joka haastaa Agapion touhut ihan tosissaan.

NeoGafin keskusteluun surkeimmista ääninäyttelijöiden suorituksista pääset tästä linkistä.

 

Lisää luettavaa