Äänekäs joukko älähti – Far Cry 5:n julkaiseminen yritetään saada pysäytettyä adressilla

30.05.2017

Kaikki eivät ole tyytyväisiä Far Cry 5:n tarinaan.

Oletettavasti äärioikeistoa edustavat yhdysvaltalaiset henkilöt eivät ole mielissään siitä, että Far Cry 5:n pahiksena näyttäisivät olevan valkoiset, valtaväestöä edustavat fanaatikot. Pelin maailma ilmeisesti nähdään liberaalisia arvoja ajavana ja poliittisiin asioihin kantaa ottavana. Tai tämä ainakin on meidän tulkintamme; lukaise itse aluksi vaikkapa muutama käännetty pätkä adressin alusta:

Liika on liikaa, Ubisoft. Olemme jo joutuneet kestämään monikulttuurista luennointianne ja saarnojanne, jotka on suunnattu rappiollisille seka-avioliittolaisille. Olemme sietäneet sitä pelattavuuden ja innovatiivisuuden nimissä. Vaan emme enää! Far Cry 5 on loukkaus fanikuntaanne kohtaan. Se on loukkaus amerikkalaisille, joista suurin osa asiakaskunnastanne koostuu, ja on aika, että heräätte tähän tosiasiaan. Tehkää tähän peliin muutoksia tai perukaa se kokonaan.

Vetoomuksen teksti jatkuu vielä pitkään tämän jälkeenkin. Kirjoitushetkellä sillä oli 613 allekirjoitusta, mutta luku näyttäisi kasvavan tasaiseen tahtiin.

 

Lisää luettavaa