Aaltoileva Logitech Wave Keys vähentää käsiin kohdistuvaa rasitusta

Kohti parempaa ergonomiaa.

11.10.2023

Logitech on julkaissut ergonomisen ja aaltoilevasti muotoillun työskentelynäppäimistön. Sen tarkoitus on parantaa työasentoa ja kohentaa käyttömukavuutta.

Logitech Wave Keys -näppäimistön tunnistettavan aaltomaisen muotoilun ansiosta kämmenet, sormet ja käsivarret löytävät paikkansa luonnollisesti. Kun kädet kääntyvät käytössä hieman sivuttain, ranteisiin ja käsivarsiin kohdistuu vähemmän rasitusta. Tämä puolestaan ehkäisee näihin kohdistuvaa kipua ja väsymystä. Näin käyttökokemus on mukavampi ja levollisempi. Se auttaa jaksamisessa ja kohentaa hyvinvointia.

Ergonäppäimistön kolmikerroksinen ja muistivaahtovalmisteinen rannetuki auttaa hyvän asennon löytymisessä. Lisäksi näppäimistöjalat kallistavat näppäimistöä hieman eteenpäin käyttömukavuuden takaamiseksi. Näppäimistö on kompakti, joten sopii niin työpöydälle kuin pienemmällekin työtasolle.

Näppäimistön painikkeita ja pikatoimintoja voidaan muokata Logi Options+ -ohjelmistolla. Näin näppäimistön ominaisuuksia voidaan räätälöidä omien tarpeiden mukaan, mikä osaltaan tehostaa tuottavuutta. Näppäimistöstä voidaan käynnistää vaikkapa älä häiritse -tila, jolloin on helpompi keskittyä työhön tai muuhun vaativaan tekemiseen. Smart Actions -pikatoiminnot auttavat tehostamaan tylsiä, toistuvia ja tavanomaisia toimintoja, joissa helpotus paitsi nopeuttaa myös ehkäisee tekemästä virheitä.

Logitech Wave Keys voidaan liittää langattomasti jopa kolmeen eri laitteeseen yhtäaikaisesti. Yhteys voidaan muodostaa joko Bluetoothilla tai mukana tulevalla, häiriöttömällä Logitech BOLT -vastaanottimella. Näppäimistö on yhteensopiva sekä pc- ja Mac-tietokoneiden että tablettilaitteiden ja älypuhelinten kanssa. Laitteiden välillä vaihtaminen sujuu nopeasti Easy-Switch-painikkeella.

Virtansa näppäimistö saa kahdesta AAA-sormiparistosta, joista riittää virtaa jopa kolmen vuoden käyttöön. Perinteisten paristojen sijasta näppäimistössä voi käyttää myös AAA-kokoisia ladattavia akkuja.

Logitech Wave Keys on myynnissä nyt hintaan 79 euroa. Värivaihtoehtoina on grafiitinharmaa ja luonnonvalkoinen.


Lisää luettavaa